archworks.sk | Dvojizbový byt Tomášikova
15539
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15539,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Dvojizbový byt Tomášikova

Príbeh dvojizbového bytu na Tomášikovej sa písal na dve etapy. V prvej vznikol návrh vo viacerých variantoch, kde sa majiteľke bytu pomohlo nájsť najvhodnejšie rozloženie nábytku. Súčasťou návrhu bolo aj variantné riešenie farebnosti a použitých materiálov. Tento podklad mal slúžiť na svojpomocnú realizáciu, respektíve nákup podobných produktov po vlastnej osi.  Neskôr sme sa k bytu vrátili a jeden z variant sa rozpracoval do finálnej podoby.

Obývacia izba

Základom ženského jemného interiéru je použitie bielej na obklade na stene, skrinkách kuchynskej linky a nábytku. Drevená podlaha je vo svetlom prevedení. Jemnosť a ľahkosť obývacej izbe dodáva nábytok umiestnený na nožičkách a textil v pastelových farbách.

ada-01

Kuchynský kút

Kuchyňa je čiastočne oddelená od obývacej izby. Za výklenkom sa nachádza chladnička, umývačka riadu a drez. Na náprotivnej strane sú na konzole umiestnené spodné skrinky s varnou doskou, rúrou a pracovnou plochou. Skrinky sú z bieleho lesklého laminátu. Pracovná doska je laminátová s hrúbkou 25mm v sivom prevedení. Klasickú kuchynskú zástenu na strane s varnou doskou, nahradila väčšia hĺbka skriniek a „kvetináč“ na živé bylinky, koreničky a oleje. Obklad steny za kuchynskou linkou má v sebe integrované bezfalcové dvere do špajzy.

ada-02

Knižnica

Knižnicu umiestnenú priamo na stene môžete nájsť aj inom našom projekte. Majiteľky bytov sa poznajú a obe to chceli mať presne takto, lebo sa im to páči.  Kontrast do interiéru vnášajú dizajnové prvky z kovu v čiernom prevedení.

ada-03
ada-04